• School- en beroepskeuze

  Wij helpen bij  het kiezen van de juiste opleiding op niveau en passend bij de interesses en competenties. Ergoselect biedt ondersteuning bij het maken van een CV (volgens de laatste richtlijnen) en het opstellen van een goede motivatiebrief Neem voor informatie contact op via onze info nummers 020-4890054, 035-6212491 en 043-3061118.    

  lees verder
 • Dyslexie en dyscalculie

  Dyslexie is een leerstoornis. De lees- en schrijfproblemen worden bij mensen met dyslexie veroorzaakt doordat er iets mis gaat in de fonologische processen. Fonologie is het automatisch kunnen koppelen van letters aan klanken en de klanken automatisch kunnen omzetten in letters. Het automatiseren van dit proces is voor mensen met dyslexie moeilijk, waardoor zij moeite Continue Reading

  lees verder
 • Gedragsproblemen ADD & ADHD

  ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder); jeugd en volwassenen. Het wordt ook wel aandachtstekort-hyperkinetische stoornis of aandachtstekort-hyperactiviteitstoornis genoemd. Bel voor meer informatie met onze info lijnen op 020-4890054, 035-6212491 en 043-3061118.

  lees verder
 • Intelligentie- en niveau-onderzoek

  Ergoselect heeft verschillende tests in huis om onderzoek naar intelligentie te kunnen verrichten, waaronder de: DAT HRM, WISC, WPPSI, BNT, RAVEN, GIVO, NIO. Onderzoek naar intelligentie De reden dat u een onderzoek naar intelligentie wil, kan verschillend zijn: ● second opinion (naast de CITO-score) ● schooladvies ● onderzoek naar hoogbegaafdheid ● totaalbeeld van het capaciteitenniveau Continue Reading

  lees verder
 • Huiswerkbegeleiding

  Ergoselect helpt kinderen die moeilijk meekomen en een duwtje in de rug kunnen gebruiken. We assisteren met alle niveaus van onderwijs. Voor meer informatie zijn wij bereikbaar op onze info nummers 020-4890054, 035-6212491 en 043-3061118.  

  lees verder

beroepskeuze

 Zomerschool

Ter voorbereiding op de brugklas biedt Ergoselect de mogelijkheid tot het volgen van een voorbereidende cursus voor de brugklas.

In kleine groepjes worden aanstaande brugklassers voorbereid op wat hen te wachten staat in de brugklas. Op deze manier krijgen ze een voorsprong op andere leerlingen.

Aanleiding: uit onderzoek blijkt dat een deel van de leerlingen in de brugklas moeilijk kan meekomen, omdat de overgang te groot blijkt; nieuwe vakken, proefwerk voorbereiden, huiswerk maken, agenda bijhouden, zelfstandige manier van werken e.d.

Er wordt getraind op `leren hoe te leren`. Hoe een tekst te bestuderen en te behandelen, hoe een vreemde taal te leren,; het plannen van huiswerk;

Er is veel aandacht voor rekenen en taal.

Kosten € 225,- voor 5 dagen van 2.5 uur ( 14.30 tot 17.00 uur) ma t/m vr.

 

news-team-d-cute-38546102

 

 

Aanbieding

A. In verband met de toenemende zorgkosten, biedt Ergoselect aan cliënten, die zorg afnemen bij Ergoselect, één week gratis verblijf in onze zorginstelling te AGADIR (Marokko), op basis van logies, voor maximaal twee personen.

Vlucht, transfer en levensonderhoud zijn voor rekening van de client.

Het verblijf in het appartement kan, indien nog vrij, verlengd worden op basis van 250 euro per week.

Voor aanvullende informatie, zie onze website www.villavanderoord.nl

B. Cliënten, die uitsluitend een basisverzekering hebben om financiële redenen, kunnen in aanmerking komen voor compensatie van het eigen risico, voor de zorg die wordt afgenomen bij Ergoselect. Graag polisblad overleggen tijdens de intake.

Trainingen

Ergoselect staat bekend om zijn CITO trainingen. Niet uitsluitend CITO opgaven oefenen, maar meer de aanpak leren, hoe toetsen het beste gemaakt kunnen worden (faalangstraining, strategietraining).