• School- en beroepskeuze

  Wij helpen bij  het kiezen van de juiste opleiding op niveau en passend bij de interesses en competenties. Ergoselect biedt ondersteuning bij het maken van een CV (volgens de laatste richtlijnen) en het opstellen van een goede motivatiebrief Neem voor informatie contact op via onze info nummers 020-4890054, 035-6212491 en 043-3061118.    

  lees verder
 • Dyslexie en dyscalculie

  Dyslexie is een leerstoornis. De lees- en schrijfproblemen worden bij mensen met dyslexie veroorzaakt doordat er iets mis gaat in de fonologische processen. Fonologie is het automatisch kunnen koppelen van letters aan klanken en de klanken automatisch kunnen omzetten in letters. Het automatiseren van dit proces is voor mensen met dyslexie moeilijk, waardoor zij moeite Continue Reading

  lees verder
 • Gedragsproblemen ADD & ADHD

  ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder); jeugd en volwassenen. Het wordt ook wel aandachtstekort-hyperkinetische stoornis of aandachtstekort-hyperactiviteitstoornis genoemd. Bel voor meer informatie met onze info lijnen op 020-4890054, 035-6212491 en 043-3061118.

  lees verder
 • Intelligentie- en niveau-onderzoek

  Ergoselect heeft verschillende tests in huis om onderzoek naar intelligentie te kunnen verrichten, waaronder de: DAT HRM, WISC, WPPSI, BNT, RAVEN, GIVO, NIO. Onderzoek naar intelligentie De reden dat u een onderzoek naar intelligentie wil, kan verschillend zijn: ● second opinion (naast de CITO-score) ● schooladvies ● onderzoek naar hoogbegaafdheid ● totaalbeeld van het capaciteitenniveau Continue Reading

  lees verder
 • Huiswerkbegeleiding

  Ergoselect helpt kinderen die moeilijk meekomen en een duwtje in de rug kunnen gebruiken. We assisteren met alle niveaus van onderwijs. Voor meer informatie zijn wij bereikbaar op onze info nummers 020-4890054, 035-6212491 en 043-3061118.  

  lees verder

  IQ test

Ergoselect heeft verschillende tests in huis om onderzoek naar intelligentie te kunnen verrichten, waaronder de

WISC-III, WAIS, RAKIT, DAT (HRM), WPPSI, BNT, GIVO, NIO, RAVEN

Onderzoek naar intelligentie

De reden dat u een onderzoek naar intelligentie wil kan verschillend zijn:

second opinion (naast de CITO-score)
● schooladvies
● onderzoek naar hoogbegaafdheid
● totaalbeeld van het capaciteitenniveau

intelligentie test

Aanmelden voor een diagnostisch onderzoek:

Na aanmelding bij Ergoselect nodigen wij u en/of uw kind uit voor een eerste gesprek. Dit eerste gesprek is vrijblijvend van aard. In dit gesprek leggen we vast wat de klachten zijn en of het onderzoek nuttig is en geschikt voor de vraag- en probleemstelling. Bij volwassenen starten we over het algemeen dezelfde dag met het onderzoek. Bij kinderen splitsen we het onderzoek uit over verschillende dagen. Vaak is er van te voren al telefonisch contact geweest om de belangrijkste problemen in kaart te brengen.

Meer informatie over de aanmeldingsprocedure vindt u op deze pagina.