• School- en beroepskeuze

  Wij helpen bij  het kiezen van de juiste opleiding op niveau en passend bij de interesses en competenties. Ergoselect biedt ondersteuning bij het maken van een CV (volgens de laatste richtlijnen) en het opstellen van een goede motivatiebrief Neem voor informatie contact op via onze info nummers 020-4890054, 035-6212491 en 043-3061118.    

  lees verder
 • Dyslexie en dyscalculie

  Dyslexie is een leerstoornis. De lees- en schrijfproblemen worden bij mensen met dyslexie veroorzaakt doordat er iets mis gaat in de fonologische processen. Fonologie is het automatisch kunnen koppelen van letters aan klanken en de klanken automatisch kunnen omzetten in letters. Het automatiseren van dit proces is voor mensen met dyslexie moeilijk, waardoor zij moeite Continue Reading

  lees verder
 • Gedragsproblemen ADD & ADHD

  ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder); jeugd en volwassenen. Het wordt ook wel aandachtstekort-hyperkinetische stoornis of aandachtstekort-hyperactiviteitstoornis genoemd. Bel voor meer informatie met onze info lijnen op 020-4890054, 035-6212491 en 043-3061118.

  lees verder
 • Intelligentie- en niveau-onderzoek

  Ergoselect heeft verschillende tests in huis om onderzoek naar intelligentie te kunnen verrichten, waaronder de: DAT HRM, WISC, WPPSI, BNT, RAVEN, GIVO, NIO. Onderzoek naar intelligentie De reden dat u een onderzoek naar intelligentie wil, kan verschillend zijn: ● second opinion (naast de CITO-score) ● schooladvies ● onderzoek naar hoogbegaafdheid ● totaalbeeld van het capaciteitenniveau Continue Reading

  lees verder
 • Huiswerkbegeleiding

  Ergoselect helpt kinderen die moeilijk meekomen en een duwtje in de rug kunnen gebruiken. We assisteren met alle niveaus van onderwijs. Voor meer informatie zijn wij bereikbaar op onze info nummers 020-4890054, 035-6212491 en 043-3061118.  

  lees verder

De Praktijk

Gemakkelijk toegankelijk, betrokken en betrouwbaar. Dat zijn de waarden waarmee we nu al sinds 1975 onze praktijk hebben uitgebouwd. Graag laten we u zien wat onze benadering is in ons werk.

Gemakkelijk toegankelijk

Ons streven is om zo gemakkelijk mogelijk toegankelijk te zijn voor iedereen, zonder drempels. Bij Ergoselect kan iedereen snel zichzelf zijn door de open benadering. Er zijn weinig regels en weinig beperkingen. In onze aanpak hanteren we een directe, praktische instelling gericht op het oplossen van problemen.

Betrokken

Een hoge mate van betrokkenheid bij de persoonlijke omstandigheden van onze cliënten is een voortdurend streven in ons werk. Dit is ook een van de redenen waarom zoveel van onze cliënten ons aanbevelen bij bekenden en familieleden. Soms zien we meer leden van een familie bij ons komen voor hulp en assistentie. Geregeld voeren we tevredenheidsonderzoeken uit, waarbij we doorgaans hoog scoren.

Betrouwbaar

Goede kwaliteit is enorm belangrijk. Het vraagt om een continue bijscholing van onze kennis en vaardigheden. Daarom proberen we de laatste inzichten mee te nemen in onze diagnostiek en begeleiding. Ergoselect fungeert ook als opleidingsplek voor studenten psychologie die bij ons onder begeleiding hun diagnostiekaantekening psychologie kunnen halen en in de praktijk leren hoe het er in een psychologiepraktijk aan toe gaat. Op deze manier ondersteunen wij de toekomstige opleiding van aankomende psychologen en pedagogen.

Ook u willen we graag helpen. Stuur het aanmeldingsformulier naar ons toe en we zoeken zo snel mogelijk contact met u op om u te informeren over de mogelijkheden. Ook kunt u ons bereiken via het algemene informatie-nummer 020 -4890054